HENKILÖKUNTA

Henna Ikonen

Olen yrityksen perustaja. Hierojana olen erikoistunut niveltoimintaan, kivunhoitoon sekä purentaongelmiin. Hierontapalveluni on aina kokonaisvaltainen hoitotapahtuma sisältäen tarpeen mukaan eri tekniikoita vahvalla ammattitaidolla. Jokainen hoitokerta räätälöityy asiakkaan tarpeiden ja oireiden mukaisesti mahdollisimman kattavan avun saamiseksi. Haluan tarjota pitkälle kantavan avun kattavan tutkimisen, tehokkaan käsittelyn ja sinulle soveltuvien jatko-ohjeiden avulla. Tule ja jätä kipu vastaanotolleni. 

Maija Kyllönen

Olen urheilusta ja hyvinvoinnista kiinnostunut elokuussa 2019 valmistunut koulutettu hieroja. Aloitin työskentelyn Hikiliikkujana kuukautta myöhemmin syyskuussa. Olen sosiaalinen ja nautin työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Vapaa-aikana tykkään lenkkeillä, käydä kuntosalilla ja liikkua luonnossa. Urheilu on ollut vahvasti mukana menossa koko elämäni ajan, toiselta ammatiltani olen valmentaja ja lajini on telinevoimistelu. Hierojana minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja löytää jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopiva apu. Hieronnan osalta olen erikoistunut urheilijoiden lihashuoltoon. Työskentelen hierojana vielä marraskuun 2020 ajan.

Paula Kainulainen

Aloitan työni Hikiliikkujana joulukuussa 2020. Olen valmistunut Turun Hieronta-Akatemiasta kesän 2020 lopulla koulutetuksi hierojaksi ja työskennellyt siitä lähtien hierojan työssä. Työssäni olen hoitanut laajakirjoisesti erilaisia asiakkaita nuorista iäkkäisiin, aktiivisista liikkujista istumatyöläisiin ja erilaisista vaivoista kärsivistä perusterveisiin. Pyrin kohtaamaan asiakkaani aina yksilöllisesti voidakseni tarjota sopivan avun. Olen erikoistunut mobilisoivaan käsittelyyn. 

Marika Eloranta

Aloitan työni Hikiliikkujana tammikuusta 2021 alkaen. Olen suorittanut hieronnan perusopinnot Turun Hieronta-Akatemiassa v.2018-2019 aikana ja työskennellyt siitä lähtien hierojana. Jatko-opiskelin Turun Hieronta-Akatemiassa ja valmistuin kesän 2020 lopulla koulutetuksi hierojaksi. Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja tehnyt niitä töitä vuosien ajan hyvin monipuolisesti. Työssäni hierojana olen kohdannut laaja- alaisesti erilaisia asiakkaita nuorista iäkkäisiin ja erilaisissa elämäntilanteissa. Pyrin aina hoitamaan jokaista asiakasta hänen sen hetkisen tilanteensa huomioiden voidakseni tarjota mahdollisimman monipuolisen ja kattavan avun. Lähtötilanteen kartoittelu on työskentelyssäni ensiarvoisen tärkeää.Copyright (c)2019, All Rights Reserved.